Bon dia i benvinguts a #VALLSINFO! L’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls sobre les darreres novetats de la ciutat.

PUBLICITAT

Destaquem el més important d’avui dilluns dia 2 de novembre, i és que s’han presentat fins a 31 propostes familiars per les Festes Decennals 2021+1.

Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls 2021+1 presenten fins a 31 propostes familiars per gaudir en 4 centres educatius de Valls. Es tracten d’espectacles de teatre, circ, dansa, contacontes o teatres de titelles que s’emplacen a l’Escola Enxaneta, l’Escola Eugeni d’Ors, l’Escola Baltasar Segú i l’Institut Serra de Miramar. Entre les propostes, hi destaquen fins a sis propostes vallenques amb el taller de música de Mireia Besora, la Pallassa MOFA o les companyies de teatre Passabarret o l’Eudald Ferré. Escoltem a Dèlia Batet, representant de la Comissió d’Espectacles Familiars de les Decennals 2021+1.

Com a novetat, es presenta una mostra de teatre en miniatura per a una sola persona. Es tracta del Teatre en miniatura Lambe-Lambe inspirat en el teatre de carrer originari del Brasil amb representacions adreçades per a un espectador i de pocs minuts de durada. Així ho expressava, Eudald Ferré, director de la companyia de Teatre.

El certamen es completarà amb espectacles de música, ball, hip-hop i de titelles en què les famílies podran comptar amb tres tallers de dansa i conèixer en la seva totalitat, els 4 centres educatius de Valls. Unes Decennals 2021+1 que posa cabuda a les famílies, amb una trentena de propostes i on es poden fer les inscripcions telemàtiques, a preus simbòlics.

Expliquem una bona notícia i és que Valls arriba al risc de rebrot zero. I és que la corba de seguiment a tota la comarca de l’Alt Camp, ha descendit també fins als 3 punts de risc de rebrot. 

Això implica que la comarca està amb les millors dades de risc de rebrot dels últims 15 mesos, ja que no es tenien unes xifres així des de juliol de 2020. L’Rt ara, és de 0,22. Entre el 23 i el 29 d’octubre a l’Alt Camp només hi ha hagut un únic cas positiu més.

PUBLICITAT