Cinquena convocatòria d’ajuts de Vallsgenera per a joves emprenedors vallencs que vulguin posar en marxa la seva empresa a la ciutat de Valls. En total, amb aquests ajuts ja s’han activat un total de 32 empreses noves en cinc anys, en què ja s’han dotat d’un total de 22.500 euros.

PUBLICITAT

Aquests ajuts ho poden presentar joves vallencs, empadronats a la ciutat i que vulguin inserir-la a Valls amb una dotació total de 850 euros i es pot demanar fins el proper dilluns dia 8 de novembre. Escoltem a la presidenta de l’IMDL VallsGenera i la regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Rovira.

Uns ajuts on són beneficiàries les persones físiques o jurídiques que hagin iniciat una activitat de negoci a Valls entre l’1 d’octubre del 2020 i el 30 de setembre de 2021.

Un acord entre Vallsgenera i l’Ajuntament de Valls que pretén poder crear més empreses a Valls de la mà del sector de la ciutadania jove de la ciutat.

PUBLICITAT