Ja s’han començat a produïr les obres de millora de la zona d’aparcament del Solar ubicat al Barri de Santa Gemma de Valls i el solar per a l’Associació de Veïns del carrer Figuerola. L’actuació compta amb una dotació de més de 38.400 euros per part del consistori vallenc i es vol anivellar l’aparcament i poder senyalitzar-ne les places d’estacionament dels vehicles i poder orientar-ne la circulació de l’espai.

PUBLICITAT

Al solar, on l’associació de veïns té el seu local, s’hi vol anivellar el terreny per fer-lo com un espai d’ús públic, plantant nous arbres i instal·lant dos bancsamb una font i un nou sistema d’il·luminació. Escoltem a l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

Es preveu que totes aquestes obres estiguin enllestides a finals d’any. Durant el transcurs de les obres, hi haurà algunes afectacions en el sistema de clavegueram, enllumenat públic i l’aigua potable, que s’aniran notificant als veïns de les zones afectades mentre durin les obres.

PUBLICITAT