Destaquem el més important d’avui dimecres 3 de novembre, explicant que ja s’ha posat en marxa les obres per l’aparcament del Barri de Santa Gemma i el Solar per l’Associació de Veïns.

PUBLICITAT

L’actuació compta amb una dotació de més de 38.400 euros per part del consistori vallenc i es vol anivellar l’aparcament i poder senyalitzar-ne les places d’estacionament dels vehicles i poder orientar-ne la circulació de l’espai.

Al solar, on l’associació de veïns té el seu local, s’hi vol anivellar el terreny per fer-lo com un espai d’ús públic, plantant nous arbres i instal·lant dos bancsamb una font i un nou sistema d’il·luminació.

Es preveu que totes aquestes obres estiguin enllestides a finals d’any. Durant el transcurs de les obres, hi haurà algunes afectacions en el sistema de clavegueram, enllumenat públic i l’aigua potable, que s’aniran notificant als veïns de les zones afectades mentre durin les obres.

Cinquena convocatòria d’ajuts de Vallsgenera per a joves emprenedors vallencs que vulguin posar en marxa la seva empresa a la ciutat de Valls. En total, amb aquests ajuts ja s’han activat un total de 32 empreses noves en cinc anys, en què ja s’han dotat d’un total de 22.500 euros.

Aquests ajuts ho poden presentar joves vallencs, empadronats a la ciutat i que vulguin inserir-la a Valls amb una dotació total de 850 euros i es pot demanar fins el proper dilluns dia 8 de novembre.

PUBLICITAT