La Unió Esportiva Valls torna al camí de la victòria després de guanyar un rival directe en la classificació, l’Alcarràs per 2 gols a 0. Els vallencs van imposar-se gràcies als gols de Toldrà a les acaballes de la primera meitat i Verdejo en un partit controlat de principi a fi.

PUBLICITAT

Els de Manel Cazorla van ser molt superiors durant els 90 minuts mostrant la seva millor versió a El Vilar per tornar al liderat, compartint-lo amb l’Atlètic Lleida, precisament, el proper rival del Valls. Així valorava el duel el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Un Valls que després de dues jornades sense conèixer la victòria, torna al camí del triomf mostrant la seva millor versió a casa. Amb aquesta victòria, tant Valls com Atlètic Lleida es col·loquen líders en solitari amb 11 punts després de les punxades del Viladecans i deixa enrere al propi Alcarràs.

Un triomf vital per una Unió Esportiva Valls que torna al capdavant de la classificació i deixa per primera vegada aquesta campanya sense marca al conjunt lleidetà. El proper partit, duel de líders a domicili, davant l’Atlètic Lleida.

PUBLICITAT