El Club Bàsquet Valls aconsegueix una important victòria a la pista d’un dels equips més complicats de la Lliga EBA, l’Olivar per 62 a 65. Els vallencs es van imposar a la pista d’un equip que només havia encaixat una derrota en tota la competició i que compta amb diversos jugadors molt joves però amb molt de potencial i amb Aday Mara, jugador que ja ha debutat a l’ACB.

PUBLICITAT

Amb tot, els vallencs van completar un partit completíssim sobretot registrant un gran segon quart, on van registrar un total de 21 punts. 

De nou, el millor del partit va ser Marcus Vinicius amb 16 punts i amb un encert de 7 de 9 en tirs de dos. Acompanyats seguidament pel Chacho Martínez amb deu punts i el nou fitxatge Boris Voykov que també va registrar deu punts en el seu debut.

Un CB Valls que amb aquesta victòria treballada i de prestigi es situa segon a la classificació i dóna ales als d’Oriol Pozo després de la derrota en el derbi davant el CBT. El proper partit, els blanc-i-vermells tornaran a casa, al Joana Ballart, davant el Sant Cugat, dissabte a les 18h de la tarda.

PUBLICITAT