Després d’un parèntesi d’un any per culpa de la pandèmia de la Covid-19, la plaça dels Arbres de Vila-rodona tornava a viure aquest diumenge, al migdia, la diada castellera de la Fira Agropecuària amb les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

Quinze dies després de Santa Úrsula, ambdues colles oferiren una actuació de rodatge i moltes estrenes. La Colla Vella s’anotava la millor actuació del dia amb el 2de7, el segon 3de8 de l’any i el 5de7. S’acomiadaven amb tres pilars de 5. Escoltem la valoració del cap de colla dels rosats, Albert Martínez.

A l’altre costat de la plaça, la Colla Joves renunciava als castells bàsics de 8. Els del carrer d’en Gassó descarregaven el 3de7 amb el pilar, el 4de7 després d’un intent desmuntat i el 4de7. A la ronda de pilars, alçaven un vano de 5. Escoltem la valoració del cap de colla dels diables vermells, Jaume Martí.

Passada la Fira de Vila-rodona, Vella i Joves seguiran amb els assajos fins a mitjans de desembre. A falta de la confirmació oficial, s’espera que facin algunes sortides per preparar les Festes Decennals 2021+1 de l’any que ve.

PUBLICITAT