L’Ajuntament de Valls aprova els ajuts per al sector industrial afectat per la crisi de la COVID-19. En total, és una dotació total d’uns 100.000 euros en global, que es repartirà en una aportació única de 1.000 euros per cada empresa beneficiària o autònom. La finalitat dels ajuts és poder donar suport al teixit empresarial que s’ha vist reduïda la seva activitat per la pandèmia.

PUBLICITAT

Les empreses que s’hi poden acollir a les subvencions son les que han tingut una reducció del 30% l’any 2020 respecte el 2019. Així ho explicava l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

Seran empreses industrials que tinguin seu social de Valls i donades d’alta en llicència al consistori vallenc i on es podran acollir a la seu d’ajuts tota mena d’indústries de productes agrícoles, d’alimentació, perfumeria. Rosa Maria Rovira, presidenta de VallsGenera i regidora d’Empresa i Ocupació explicava que el sector industrial, era un dels sectors necessaris a poder-los ajudar per la pandèmia.

Així doncs, el sector indústrial de Valls, un dels més importants rebrà uns ajuts econòmics per tal de revertir les pèrdues ocasionades per la COVID-19.

PUBLICITAT