El regidor d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà i el president de la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls, Joaquim Esteve, estampen la signatura d’un nou conveni de col·laboració que permet garantir iniciatives destinades a la gent gran.

PUBLICITAT

Un acord, que farà que l’Ajuntament destini fins a 11.250 euros per a activitats de la Llar i el manteniment dels espais de la seu actual.

Amb aquest nou acord, el consistori vallenc expressa la voluntat de col·laborar amb la Llar en fer la orientació i assesorament d’activitats per al desenvolupament de la gent gran.

A més, el consistori s’ocuparà de despeses de manteniment de l’edifici de l’actual Llar del Jubilat mentre no estigui enllestida la nova seu de Can Xapes. Un conveni, que neix de l’interès mutu de les dues parts de coordinar-se per a dur a terme funcions d’interès social i fer més eficaç l’atenció a la població gran de Valls.

PUBLICITAT