Arriba el duel de líders del grup 3 de Primera Catalana. Atlètic Lleida i UE Valls s’enfronten en un partit d’alçada al Camp Municipal Ramón Farrús. El plat fort que obrirà la jonada set del campionat de Primera Catalana, amb dos equips que mantenen gairebé el mateix balanç: 3 victòries i 2 empats, en el cas de la UE Valls compta amb una derrota al casiller i l’Atlètic Lleida compta amb un partit menys disputat.

PUBLICITAT

Un partit on els de Manel Cazorla volen donar un cop d’autoritat i assaltar un equip que no coneix cap derrota aquesta temporada. Sobtosament, la UE Valls tampoc a perdut fora de casa en lliga: 1 victòria davant el Solsona i un empat davant el Vilanova. Així valorava aquest duel el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Duel de líders a la capital del Segrià, on els blanc-i-vermells volen refermar un nou cop d’autoritat després del triomf aconseguit a El Vilar davant l’Alcarràs. El partit es disputarà a un quart de sis de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT