Foto: Guillem Pasano

Després de la victòria de prestigi del CB Valls a Aragó davant l’Embou el Olivar, els vallencs tornen al Joana Ballart per rebre la UE Sant Cugat. Un partit trampa, ja que tot i la posició del Sant Cugat a la classificació, voldran capgirar la situació al Joana Ballart i que arriba amb la moral alta després de superar a l’Horta a casa.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Els d’Oriol Pozo, per la seva banda, volen seguir sent l’immediat perseguidor del liderat, en una gran segona posició i mantenir un gran balanç contra els equips de la part alta de la classificació. Un Club Bàsquet Valls comandats pel gran estat de forma de Marcus Vinicius i on seguirà guanyant minuts la nova incorporació, Boris Voykov que va deixar unes grans sensacions contra l’Olivar amb deu punts.

El CB Valls que no vol desenganchar-se de la part alta de la classificació i amb el gran estat de forma després de la victòria a Aragó i tornar a veure un Joana Ballart que torni a esperonar l’equip davant el Sant Cugat. Un partit que podreu seguir en directe pel youtube de CB Valls TV i per Ràdio Ciutat de Valls, dissabte a les 18h de la tarda.

PUBLICITAT