Aquest cap de setmana, Valls acull la 50ena edició del Concurs de Sardanes a la Plaça del Pati, coincidint amb el mateix mig segle que bufa espelmes l’entitat sardanista de la Unió Anelles de la Flama de Valls.

PUBLICITAT

Hi haurà colles d’arreu del territori català que s’alegaran a la Plaça del Patí o al Kursaal si la borrasca impedeix que es celebri a l’aire lliure. Un espectacle que comptarà amb colles de Lleida, Sabadell, Barcelona, Manresa, El Vendrell, Tarragona, Torroella de Montgrí, Cassà de la Selva, entre altres en diverses disciplines d’aleví fins a Veterans o Colles Lliures. Escoltem a Albert Oliva, president de la Unió Anelles de la Flama.

S’aprofitarà així doncs també per fer el 50è anniversari de l’entitat Unió Anelles de la Flama de Valls que l’ant e la seva fundació es registra des de l’any 1971. Un concurs de Sardanes que aplegarà colles d’arreu de Catalunya a la ciutat vallenca que es celebrarà aquest diumenge a partir de dos quarts de dotze del migdia.

PUBLICITAT