Molt bon dia! aquest és el Daily informatiu de Ràdio Ciutat de Valls. Avui destaquem que aquest cap de setmana es celebra la 50ena edició del Concurs de Sardanes de Valls a la Plaça del Pati. Serà diumenge a partir de dos quarts de dotze del migdia. Jonay González, bon dia.

PUBLICITAT

Hi haurà colles d’arreu del territori català que s’alegaran a la Plaça del Patí o al Kursaal si la borrasca impedeix que es celebri a l’aire lliure. Un espectacle que comptarà amb colles de Lleida, Sabadell, Barcelona, Manresa, El Vendrell, Tarragona, Torroella de Montgrí  Cassà de la Selva, entre altres en diverses disciplines d’aleví fins a Veterans o Colles Lliures.

S’aprofitarà així doncs també per fer el 50è anniversari de l’entitat Unió Anelles de la Flama de Valls que també coincideix amb la seva fundació des de l’any 1971. Un concurs de Sardanes que aplegarà colles d’arreu de Catalunya a la ciutat vallenca que es celebrarà aquest diumenge a partir de dos quarts de dotze del migdia.

La ciutat de Valls tornarà a comptar aquest hivern amb un escape room de quilòmetre zero, ubicat a l’antic refugi antiaeri de la plaça del Blat. Des de l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme s’ha decidit reprendre l’activitat després de la bona rebuda que ha tingut per part dels vallencs en les diverses ocasions que es va dur a terme al llarg de l’any 2020. 

Enguany no es va poder organitzar a causa de les restriccions decretades a causa de la pandèmia. L’activitat s’iniciarà precisament amb les persones que, tot i tenir la reserva feta, no van poder realitzar-la aquest any amb motiu de les mesures vigents.

PUBLICITAT