La Unió Esportiva Valls cau al camp del líder per 3 gols a 2 en un partit absolutament boig i on els vallencs gairebé igualen dos cops el partit, després d’anar per darrere amb un 2 a 0 en contra i un 3-1 en la darrera jugada del partit.

PUBLICITAT

Els de Manel Cazorla s’enfrontaven igualats a punts amb els lleidatans al capdavant de la classificació i on els locals els posaria les coses molt complicades ja des de l’inici del duel i marxant al descans amb un 2-0. Així valorava la segona derrota de la temporada, el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Els de la capital de l’Alt Camp retallaven diferències a l’inici de la segona meitat gràcies a un gol i al minut 15 després de la represa amb un gol de Nogueira, i poc després, els de la Terra Ferma, salvaven l’empat sobre la línia de gol.

Als darrers minuts, l’Atlètic Lleida semblava que sentenciaria el partit al minut 88 amb el 3-1 ,però Plana quatre minuts més tard donava esperança als vallencs que en l’última acció del partit, mitjançant Miró però va sortir per sobre del travesser.

Una derrota ajustada i que els vallencs van fregar al miracle davant el líder de la categoria que aquesta temporada no coneix la derrota. Amb aquest resultat, la UE Valls es sitúa 4t amb 11 punts. El proper partit, els de la capital de l’Alt Camp tornaran a El Vilar on s’enfrontaran davant el Gavà.

PUBLICITAT