Foto: Guillem Pasano

El Club Bàsquet Valls aconsegueix un triomf treballat davant l’Unió Esportiva Sant Cugat 89-67. Un resultat massa ampli pel que es va veure sobre el parquet, ja que els santcugatencs van presentar credencials i en molts moments, posant-se per davant en el partit.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Tot i així, un CB Valls sòlid comandats per Marcus Vinicius i la nova incorporació, Boris Voykov, que va esdevenir decisiu amb 17 punts, van trencar el partit per la victòria local. Els de la capital de l’Alt Camp tot i així, van estar per davant en els quatre períodes: 16-15, 23-20, 22-16 i 28-16 en un gran joc coral dels blanc-i-vermells. Així valorava aquest nou triomf, el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

Un CB Valls que amb aquest triomf es situa segon del grup C-1 amb un balanç més que positiu 5 victòries i només dues derrotes, en un Joana Ballart entregat i enganxat amb l’equip.

Els vallencs que s’il·lusionen amb l’aparició estel·lar del jugador búlgar Boris Voykov que suma en un conjunt coral on també hi van destacar Sergi Domènech amb 11 punts, Jony Medina amb 10 punts i Adrià Trouvé amb 8 anotacions.

El proper partit, els blanc-i-vermells visiten les Illes Balears per enfrontar-se l’Es Castell, diumenge a les 12h del migdia.

PUBLICITAT