La plaça del Pati ha acollit aquest diumenge el 50è Concurs de Colles Sardanistes i la Final del Campionat de Catalunya 2021. Amb aquest acte tan emblemàtic després d’un any d’absència per culpa de la pandèmia de la Covid-19, la Unió Anelles de la Flama dona el tret de sortida al 50è aniversari fundacional de l’entitat.

PUBLICITAT

Pel que fa a la competició, les colles Trapelles de Sabadell; Petits Tarragona Dansa i Nova Tarragona Dansa es proclamaven guanyadores de les categories Alevina, Infantil i Juvenil de l’any 2021.

Un cop acabat el Concurs,  el restaurant el Tast de Valls va ser l’escenari del dinar de germanor amb totes les colles participants. Ja a la tarda, la Cobla Contemporània oferia un concert a l’interior de l’Església Arxiprestal de Sant Joan on s’hi van poder escoltar sardanes dedicades com “Bell Esplai” o “Flama argent”, els balls de la Mulassa i de l’Àliga de Valls, i “Valls al cor”, peça de nova creació en homenatge al 50è aniversari de la Unió Anelles de la Flama, obra d’Olivier Marquès.

PUBLICITAT