Molt bon dia! aquest és el Daily informatiu de Ràdio Ciutat de Valls. Avui destaquem que l’Ajuntament de Valls obre la convocatòria de les subvencions pel comerç del Barri Antic de la ciutat. Jonay González. Bon dia!

PUBLICITAT

I es que a través de la Regidoria de Comerç i Turisme s’ha activat aquesta línia d’ajuts per la implantació de noves empreses a Valls i també al suport a l’activitat empresarial i comercial del Barri Antic. Uns ajuts que vol afavorir la creació d’empreses al barri vallenc amb un ajut equivalent a les despeses de lloguer amb un màxim de 1.000 euros. 

Uns ajuts que poden sol·licitar tant qualsevol persona física o jurídica que tingui el seu establiment al Barri Antic per al funcionament de mínim de tres mesos immediatament previs a l’atorgament de la subvenció i un màxim de cinc anys. 

A més, hi ha una altra convocatòria d’ajuts a l’activitat empresarial i comercial al barri Antic de Valls que poden ser de fins a 1.200 euros, per poder fer obres de millora i reestructuració al Barri Antic de Valls. Uns ajuts que ho podran demanar uns establiments que hagin realitzat una inversió total d’uns 6.000 euros.

I recordeu que comença el Gran Recapte d’Aliments! del 19 al 27 de novembre podeu fer la vostra donació a www.granrecapte.com i als supermercats!

Parlem ara del Concurs de Sardanes que ha tornat a la normalitat. La plaça del Pati ha acollit aquest diumenge el 50è Concurs de Colles Sardanistes i la Final del Campionat de Catalunya 2021. 

Amb aquest acte tan emblemàtic després d’un any d’absència per culpa de la pandèmia de la Covid-19, la Unió Anelles de la Flama dona el tret de sortida al 50è aniversari fundacional de l’entitat.

Pel que fa a la competició, les colles Trapelles de Sabadell; Petits Tarragona Dansa i Nova Tarragona Dansa es proclamaven guanyadores de les categories Alevina, Infantil i Juvenil de l’any 2021.

PUBLICITAT