L’Ajuntament de Valls, a través de la Regidoria de Comerç i Turisme organitza, conjuntament amb l’entitat Comerç de Valls i l’Associació de Restauradors, la campanya de dinamització comercial “El comerç de Valls s’ho val! que repartirà 30.000 euros amb vals. L’objectiu de la iniciativa és premiar compradors i compradores dels comerços locals, fidelitzar clientela i dinamitzar aquest sector. Escoltem el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris.

PUBLICITAT

La segona edició de la proposta, que coincideix amb les dates de la campanya comercial de Nadal, consisteix en premiar els clients i les clientes dels establiments comercials de Valls fent un sorteig de vals de diferents imports per comprar al comerç i la restauració de la ciutat. Es repartiran 300 vals de compra de 100 euros i hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros en un dels comerços o establiments adherits a la campanya.

Així, la població que gasti, entre el 22 de novembre i el 4 de gener, aquest import en una de les botigues adherides obtindrà una butlleta. Posteriorment, aquesta s’haurà d’omplir i presentar amb el tiquet de compra a l’Oficina Municipal de Turisme (carrer de la Cort, 3).

A la campanya “El comerç de Valls s’ho val” hi poden participar tots els establiments comercials i de restauració de la ciutat, excepte les grans superfícies.

El sorteig es farà telemàticament el 7 de gener, i els vals de compra s’hauran de consumir íntegrament en els establiments adherits fins el 28 de febrer de 2022.

PUBLICITAT