La comissió participativa d’Esports de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 i el Club d’Escacs Valls han organitzat una exhibició de partides simultànies, prevista per dijous 3 de febrer, que comptaran amb el Gran Mestre argentí Fernando Peralta, campió d’Argentina absolut i primer taulell de la selecció olímpica durant quatre Jocs Olímpics consecutius.

PUBLICITAT

D’altra banda, la mateixa comissió, també ha preparat un torneig obert a tothom, divendres 4 de febrer, al pavelló Joana Ballart dotat amb 1.700 euros en premis.

Hi competiran 150 jugadors en un campionat que es disputarà en la modalitat de blitz de partides ràpides. A la roda de premsa de presentació d’aquest dilluns, el president del Club Escacs Valls, Francesc Blasco, confirmava la presència d’algunes estrelles internacionals del món dels escacs a la ciutat.

El cap de la comissió d’Esports, Albert Mestres, destacava el paper que han tingut els escacs en aquesta celebració.

Finalment, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Valls, Enric Garcia, agraïa l’esforç dels clubs de la ciutat en la confecció de la programació esportiva de les Decennals 2021+1.

Per a inscriure’s a les simultànies i el torneig d’escacs cal contactar via mail francescblasco1@gmail.com o bé per Whatsapp al 692650073.

PUBLICITAT