La Regidoria de Comerç i Turisme i l’Associació de Restauradors de Valls impulsaven aquest passat diumenge un nou vermut musical a l’aire lliure.

PUBLICITAT

La iniciativa, que va comptar amb la col·laboració dels restaurants Luga i Montferré Fleca, s’omplia de comensals, els quals des de dos quarts d’una del migdia fins a primera hora de la tarda, van gaudir d’un àpat i l’espectacle Ràdio Teulada del grup Loren. El president de l’Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, destaca l’èxit de la convocatòria.

Els vermuts musicals van néixer el passat mes de maig, a partir de la col·laboració de dos establiments de restauració de la plaça del Blat, amb l’objectiu de promocionar un sector tocat per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Abans d’acabar l’any, s’espera que se’n pugui organitzar un altre a la zona nord de la ciutat.

PUBLICITAT