Nova nit de robatoris, baralles i destrosses en cotxes a la ciutat de Valls. En aquest cas, ha sigut al Portal Nou on un grup de lladres s’han emportat diverses pertinences d’un establiment durant la matinada d’aquest dilluns. En els darrers mesos s’han pogut apreciar diversos robatoris com al mes d’octubre al Barri Antic, al Nou Milan on es van emportar diners de la caixa registradora a més de pertinences del propi local.

Font: @NILFABRA
PUBLICITAT

Un nou exemple, va ser fa dues nits, on una baralla va acabar amb un cotxe destrossat on s’hi van llençar cadires, cops de puny sobre d’un vehicle, on els vidres van quedar absolutament destrossats a la zona de El Fornàs. Així valorava aquests fets el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Valls, Enric Garcia.

Un altre exemple al Barri Antic de Valls és a l’establiment d’Organolèptics, on es va denunciar que un home havia amenaçat a la propietària del local i amb la presència de baralles molt a prop del local amb barres de ferro. Uns fets, que des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana asseguren que treballaran amb més presència policial mitjançant patrulles, càmeres de seguretat i vigilàncies.

Uns fets, que no s’han acabat i que en els darrers mesos han anat creixent els fets vandàlics a la ciutat de Valls i la preocupació veïnal. La Policia Local de Valls advertia fa uns dies coincidint amb el canvi d’horari d’hivern, l’increment de fets delictius i recorda als ciutadans precaució i que tenen disponible el telèfon d’emergències per qualsevol possible acte delictiu.

PUBLICITAT