Molt bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 16 de novembre. Avui destaquem que creixen els robatoris, la inseguretat i les baralles a la ciutat de Valls, la darrera ahir a de matinada, al Portal Nou.

PUBLICITAT

Un grup de lladres s’han emportat diverses pertinences d’un establiment durant la matinada d’aquest dilluns. En els darrers mesos s’han pogut apreciar diversos robatoris com al mes d’octubre al Barri Antic, al Nou Milan on es van emportar diners de la caixa registradora a més de pertinences del propi local.

Un nou exemple, va ser fa dues nits, on una baralla va acabar amb un cotxe destrossat on s’hi van llençar cadires, cops de puny sobre d’un vehicle, on els vidres van quedar absolutament destrossats a la zona de El Fornàs.

Un altre exemple al Barri Antic de Valls és a l’establiment d’Organolèptics, on es va denunciar que un home havia amenaçat a la propietària del local i amb la presència de baralles molt a prop del local amb barres de ferro. Uns fets, que des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana asseguren que treballaran amb més presència policial mitjançant patrulles, càmeres de seguretat i vigilàncies.

Uns fets, que no s’han acabat i que en els darrers mesos han anat creixent els fets vandàlics a la ciutat de Valls i la preocupació veïnal. 

La Policia Local de Valls advertia fa uns dies coincidint amb el canvi d’horari d’hivern, l’increment de fets delictius i recorda als ciutadans precaució i que tenen disponible el telèfon d’emergències per qualsevol possible acte delictiu.

Parlem ara d’una altre qüestió i expliquem també que torna la campanya “El comerç de Valls s’ho val” on es reparteixen fins a 30.000 euros en vals descompte. Ho ha fet des de la Regidoria de Comerç i Turisme, conjuntament amb l’entitat Comerç de Valls i l’Associació de Restauradors.

La segona edició de la proposta, que coincideix amb les dates de la campanya comercial de Nadal, consisteix en premiar els clients i les clientes dels establiments comercials de Valls fent un sorteig de vals de diferents imports per comprar al comerç i la restauració de la ciutat.

Es repartiran 300 vals de compra de 100 euros i hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros en un dels comerços o establiments adherits a la campanya.

Així, la població que gasti, entre el 22 de novembre i el 4 de gener, aquest import en una de les botigues adherides obtindrà una butlleta. Posteriorment, aquesta s’haurà d’omplir i presentar amb el tiquet de compra a l’Oficina Municipal de Turisme.

PUBLICITAT