El castell de focs piromusical de les Festes Decennals 2021+1 serà l’espectacle que posarà punt i final a les festes candelàries el proper 6 de febrer. Serà un dels espectacles més espectaculars i engalanats de les Decennals amb una de les pirotècnies més prestigioses a nivell mundial, la pirotècnica valenciana Ricardo Caballer.

PUBLICITAT

Una companyia que se li ha confiat la festivitat de les Falles de València o la festivitat de els “Fuegos de Apóstol” disparats a Santiago de Compostela. Serà un espectacle de foc i llum engalanant de foc i música la ciutat de Valls per acomiadar les Decennals 2021+1. Així explicava aquesta proposta, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

Un espectacle que constarà de 7.500 ordres de foc que enlairaran 12.000 productes pirotècnics, un material explosiu d’uns 1.400 kg. S’ha preparat fins a quinze ordinadors que donaran ordres en fins a dotze seccions de punts on es llençarà el piromusical que durarà 26 minuts. S’utilitzaran 2.500 sacs de sorra per sobjectar els morters o canons que projecten les carcasses, cinc cops més gran del que s’utilitza a Sant Joan a Valls. Així ho explica Ricardo Caballer, el propietari de la pirotècnia Ricardo Caballer.

Així doncs, en el piromusical de le Decennals es podran veure tots els colors característics de la firma valenciana, així com les diferents carcasses especials que compta l’empresa en el seu catàleg com l’octopus, anells, les de figures o diversos tipus de components. Unes Decennals que clouran amb un dels piromusicals més espectaculars que es podran veure a al ciutat de Valls, el proper 6 de febrer a les 22h del vespre.

PUBLICITAT