Comença de nou el Gran Recapte d’Aliments a Valls, que enguany es celebrarà del 19 al 27 de novembre. Una recollida d’aliments que torna a la presencialitat als supermercats el 19 i 20 de novembre i que també compta amb donatius en forma virtual a través de Bizum.

PUBLICITAT

Les aportacions que es facin als comerços i supermercats de Valls es destinaran íntegrament a la compra d’aliments per part de les entitats del tercer sector de la ciutat. Una iniciativa que impulsa La Fundació Banc d’Aliments, Càritas Interparroquial de l’Alt Camp, L’Assamblea de Creu Roja de Valls, el menjador social “La Taulada” l’associació Egueiro i la Regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat de l’Ajuntament de Valls.

Aquestes donacions es destinaran a la compra d’aliments i en el cas de les aportacions que es facin des dels supermercats de Valls, es podran destinar íntegrament a les entitats del tercer sector de la ciutat.

Les donacions recollides als supermercats de la ciutat seran bescanviades pels aliments que les entitats del municipi han sol·licitat com a prioritàries al Banc d’aliments: pasta, llet, llegums, fruits secs i conserves de peix.

Tot el que es reculli amb les donacions monetàries es destinarà a la compra d’aliments. Les aportacions contribueixen a nodrir de recursos els magatzems de les entitats socials de la ciutat que, a la vegada, fan possible el repartiment a aquelles famílies més vulnerables i en situació de risc.

Així doncs, les aportacions es podran efectuar de manera virtual tan a la web www.granrecapteonline.com o via bizum (amb el codi 33596), però també es podran fer les aportacions econòmiques a la caixa dels supermercats.

PUBLICITAT