Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 17 de novembre.

PUBLICITAT

Avui destaquem que ja és tot a punt per començar el Gran Recapte d’Aliments a Valls. Comença de nou el Gran Recapte d’Aliments a Valls, que enguany es celebrarà del 19 al 27 de novembre.

Una recollida d’aliments que torna a la presencialitat als supermercats el 19 i 20 de novembre i que també compta amb donatius en forma virtual a través de Bizum. Les aportacions que es facin als comerços i supermercats de Valls es destinaran íntegrament a la compra d’aliments per part de les entitats del tercer sector de la ciutat.

Una iniciativa que impulsa La Fundació Banc d’Aliments, Càritas Interparroquial de l’Alt Camp, L’Assamblea de Creu Roja de Valls, el menjador social “La Taulada” l’associació Egueiro i la Regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat de l’Ajuntament de Valls.

Les donacions recollides als supermercats de la ciutat seran bescanviades pels aliments que les entitats del municipi han sol·licitat com a prioritàries al Banc d’aliments: pasta, llet, llegums, fruits secs i conserves de peix.

Tot el que es reculli amb les donacions monetàries es destinarà a la compra d’aliments. Les aportacions contribueixen a nodrir de recursos els magatzems de les entitats socials de la ciutat que, a la vegada, fan possible el repartiment a aquelles famílies més vulnerables i en situació de risc.

Així doncs, les aportacions es podran efectuar de manera virtual tan a la web www.granrecapteonline.com o via bizum (amb el codi 33596), però també es podran fer les aportacions econòmiques a la caixa dels supermercats.

El castell de focs piromusical de les Festes Decennals 2021+1 serà l’espectacle que posarà punt i final a les festes candelàries el proper 6 de febrer. Serà un dels espectacles més espectaculars i engalanats de les Decennals amb una de les pirotècnies més prestigioses a nivell mundial, la pirotècnica valenciana Ricardo Caballer. 

Una companyia que se li ha confiat la festivitat de les Falles de València o la festivitat de “Fuegos de Apóstol” disparats a Santiago de Compostela. Serà un espectacle de foc i llum engalanant de música la ciutat de Valls per acomiadar les Decennals 2021+1

PUBLICITAT