Comença de nou la nova recaptació per la Marató de TV3 i ja és la 17ena edició que s’involucra el Club Bàsquet Valls. Enguany, la recaptació de fons és per la Salut Mental que porta com a lema “La Marató que trenca Murs”.

PUBLICITAT

Una recaptació en format híbrid que combina activitats presencials i mantenir el sorteig virtual, tala com es va celebrar l’any passat. Tot plegat, ja arrenca el 21 de novembre amb l’activitat “Pedaleja per la Marató”, en què es farà una passajada suau amb bicicleta des del Pavelló Joana Ballart fins a Vallmoll. Un donatiu de 5 euros individual i 10 euros familiar.

L’acte cental serà l’11 de desembre amb l’Encestella per la Marató, amb un donatiu de 5 euros en què es farà una jornada completa de bàsquet amb participació de les escoles de bàsquet, entitats, el partit de bàsquet de la Marató i per finalitzar, el partit de lliga de Copa Catalunya Femení.

Amb tot, els actes de recaptació per la Marató seguiran al CB Valls els dies 18 i 19 de desembre on hi haurà la paradeta solidària al Mercat de Nadal. La Comissió Social del CB Valls vendrà polseres i números pel sorteig virtual en què cada aportació solidària serà de 5 euros.

El propi 19 de desembre es farà el Sorteig Virtuala les 19h de la tarda dels productes i regals donats pels establiments col·laboradors. Els donatius ja s’han obert i es poden fer aportacions solidàries presencials de dilluns a divendres a l’oficina del club de 18h a 20h del vespre.

PUBLICITAT