Divendres passat es va inaugurar la nova exposició al Museu de Valls de “Modes Badia. Valls/ Barcelona/París”. Es tracta, d’un repàs històric sobre la trajectòria d’una de les empreses de moda més importants dels anys vint i trenta fundada per vallencs a Barcelona.

PUBLICITAT

La modista vallenca Míriam Benítez oferirà el proper dissabte, al Museu de Valls, una xerrada per explicar la confecció dels barrets. A la xerrada també es mostrarà algunes peces confeccionades per la propia artista. Així doncs, uan setmana després, dissabte 27, també a les instal·lacions del Museu Benítez, s’impartirà un taller pràctic d’una oseta per a barret amb cinta Gros Grain.

A més, el dijous 2 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, la comissària de l’exposició Pilar Vives farà una visita guiada dins el Museu de Valls explicant tots els detalls de la mostra. Finalment, el divendres 17 de desembre, se celebrarà el concert “Com es vesteix la música: amb quins elements juguen els sastres de la composició”, que ho composaran els alumnes de la Música de Cambra i l’Escola de Músca Robert Gerhard.

L’exposició es podrà visitar fins el 6 de gener del 2022 i l’entrada de la mostra és gratuïta, els horaris de visita son: dimarts de 17h a 20h, de dimecres a dissabte d’11h a 14h i de 17h a 20h i de diumenges i festius d’11h a 14h.

PUBLICITAT