Partit per la redenció de la Unió Esportiva Valls després de la ajustada derrota al camp del líder, l’Atlètic Lleida, davant un dels històrics del futbol català, el Gavà.

PUBLICITAT

Els vallencs ho faran a El Vilar on esperen aconseguir un nou triomf per no perdre el tren de la part alta de la classificació, en una Primera Catalana molt igualada.

Els de la capital de l’Alt Camp s’enfroten a un equip que ha trencat amb la mala dinàmica de quatre partits sense guanyar amb un triomf contundent per 3 a 0 davant el Tàrrega. Escoltem al tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Els vallencs no podran comptar amb Xavi Toldrà ni Èric Martí, el primer per precaució, i el segon que es perdrà les tres properes setmanes.

Un partit trampa que tot i la diferència en la classificació, els del Baix Llobregat només són a 4 punts dels vallencs on també volen allunyar-se dels llocs de descens i col·locar-se en llocs privilegiats de la taula. El partit, entre la UE Valls i el Gavà serà diumenge a dos quarts de cinc de la tarda.

PUBLICITAT