Aquest dijous s’ha donat el tret de sortida a la campanya de captació de voluntaris de les Festes Decennals 2021+1 d’una manera molt especial amb l’estrena del videoclip del tema “De deu en deu” del grup vallenc Figa Flawas”. Un tema inèdit creat especialment per l’ocasió i adreçat a la franja de voluntariat més jove. Així ho explica el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala.

PUBLICITAT

Les voluntàries i els voluntaris realitzaran tasques de suport a l’organització, informació i acomodació en diversos espais de les festes. Seran les cares visibles del vessant més participatiu. Escoltem els caps de la comissió de Voluntaris de les Decennals 2021+1, Olivia Martí i Pau Fernández.

Per inscriure’s com a voluntari/a cal omplir la fitxa disponible a la pàgina web www.decennalsvalls.cat i enviant-la a l’adreça electrònica voluntariat@decennalsvalls.cat

Els requisits per ser voluntari/a són tenir predisposició per a rebre la formació requerida en les matèries programades. S’ha de tenir una edat mínima de 16 anys (amb permís signat per part del pare, mare o tutor legal en el cas de no tenir els 18). Finalment, es valorarà el coneixement d’idiomes especialment en les tasques informatives i d’atenció.

PUBLICITAT