Valls ampliarà el polígon industrial de la zona nord a més 600.000 metres quadrats, el que representa un creixement d’un 17% més de l’actual. En total, s’amplien 60 hectàrees de sòl industrial al polígon industrial de la zona nord, a tocar del nou magatzem d’Ikea, situat a la carretera C-37.

PUBLICITAT

Amb aquesta ampliació i l’acord amb Incasol, l’Ajuntament de Valls vol així ampliar l’espai per poder afavorir a inserir empreses en el polígon. Així ho explicava l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

Un acord que s’ha arribat amb l’empresa Incasòl i on va anunciar-se la ampliació que ja preveia el Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal de Valls. Des d’Incasòl celebren l’anunci per tenir una gran activitat econòmica i industrial que permetrà generar nous llocs de feina. Així ho anunciava la directora d’Incasòl, Mercè Conesa.

Així doncs, s’ha decidit accelerar els tràmits per aquesta ampliació amb l’objectiu de poder garantir la disponibilitat del sòl urbanístic i fer la futura zona industrial que es denominarà “Porta del Pla de Santa Maria”.

Finalment, les obres de la rotonda del polígon de Valls que van començar al setembre de l’any passat està previst que s’acabi al juny del 2022.

PUBLICITAT