Empat que sap a poc de la Unió Esportiva Valls que va merèixer més, però que va perdre dos punts al tram final del partit. Empat a gols davant un Gavà que va tenir molt més premi que el que va oferir sobre El Vilar, on el porter Arnalot va ser el protagonista del partit on va fer aturades de molt mèrit i amb polèmica pel gol de la igualada dels barcelonins per una possible falta sobre el porter. Així ho explicava el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

PUBLICITAT

Els de la capital de l’Alt Camp van dominar gran part el partit i ocasions clares, però no va ser fins al minut 49 que Arnau Miró de cap va avançar als vallencs al marcador. A partir d’aquí, domini absolut del Valls que va tenir ocasions per ampliar el resultat mitjançant Miranda i Plana amb una doble ocasió o un u contra u de Nogueira que evitava el porter visitant.

Finalment, al minut 77, el Gavà marcava a pilota aturada obre d’Izuchi i situava l’empat a 1. Tot plegat, amb polèmica per una possible falta al porter Alfonso en la rematada de cap del jugador visitant, però tot i les protestes dels vallencs, el gol va pujar al marcador. Un empat que sap a poc i que fa baixar fins a la cinquena plaça als vallencs amb 12 punts. El proper partit, serà a domicili, davant un rival directe en la part alta, el Martorell.

PUBLICITAT