Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 faran honor a l’ADN de la ciutat i convertiran el primer cap de setmana, entre divendres 28 de gener i diumenge 30 de gener, en un territori d’alt voltatge casteller amb el 10è Simposi Casteller de Catalunya i Fira Castells. El regidor de Cultura, Marc Ayala, destaca que són dues iniciatives nascudes en les Decennals de l’any 2021.

PUBLICITAT

A les temàtiques del Simposi s’hi abordarà la inclusió, dona, pandèmia, patrimoni de la humanitat i la enagastronomia. De convidats hi haurà especialistes de les Falles de València, el Sant Joan de Ciutadella, la Setmana Santa de Sevilla, el Misteri d’Elx o les Falles del Pirineu.

A més dels ponents, també s’hi podran exposar comunicacions lliures. Caldrà formalitzar la inscripció a través de l’adreça electrònica simposicastellerr@decennalsvalls.cat

La música serà la protagonista de la inauguració amb Vicent Torrent, cantant de la mítica formació valenciana Al Tall. Carme Ruscalleda, la cuinera amb major projecció internacional, en farà cloenda.

La Fira Castells, coorganitzada amb la Revista Castells, se situarà a la plaça del Quarter i el carrer de Germans Sant Gabriel. L’edició de les Decennals multiplicarà les activitats familiars fins a arribar-ne a la vintena, a més de 16 expositors.

PUBLICITAT