La temporada de calçots a Valls ha començat aquest dissabte al matí amb l’acte d’arrencada dels primers calçots. L’actor Quim Masferrer ha descalçat el primer manat de cebes acompanyat de l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris; i membres de la IGP Calçot de Valls i l’Associació de Restauradors.

PUBLICITAT

Després de l’arrencada del primer calçot, Masferrer destacava que ha deixat el llistó molt alt per als propers ambaixadors.

Per la seva banda, el president de la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls, Dalmaci Clofent, es mostrava optimista que la temporada d’enguany pugui ser de rècord amb la previsió de superar les 20.000 unitats.

Més enllà d’aquest acte simbòlic d’inauguració de la temporada de calçotades, el mateix dissabte, a la plaça del Pati, tenia lloc la 8a Jornada Gastronòmica del Calçot, amb un showcooking amb els xefs Òscar Manresa, Joel Castanyé i Andreu Guasch, els quals van elaborar receptes amb el calçot com a protagonista. 

PUBLICITAT