Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest divendres 18 de novembre. Avui destaquem que Valls ampliarà fins als 600.000 metres quadrats el Polígon Industrial.

PUBLICITAT

Això representa un creixement d’un 17% més de l’actual. En total, s’amplien 60 hectàrees de sòl industrial al polígon industrial de la zona nord, a tocar del nou magatzem d’Ikea, situat a la carretera C-37.

Amb aquesta ampliació i l’acord amb Incasol, l’Ajuntament de Valls vol així ampliar l’espai per poder afavorir a inserir empreses en el polígon. Un acord que s’ha arribat amb l’empresa Incasòl i on va anunciar-se l’ampliació que ja preveia el Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal de Valls. Des d’Incasòl celebren l’anunci per tenir una gran activitat econòmica i industrial que permetrà generar nous llocs de feina.

Així doncs, s’ha decidit accelerar els tràmits per aquesta ampliació amb l’objectiu de poder garantir la disponibilitat del sòl urbanístic i fer la futura zona industrial que es denominarà “Porta del Pla de Santa Maria”.

Finalment, les obres de la rotonda del polígon de Valls que van començar al setembre de l’any passat està previst que s’acabi al juny del 2022.

Ara expliquem del producte quilòmetre zero estrella a Valls, perquè l’actor Quim Masferrer ha donat el tret de sortida a la campanya de calçotades amb l’acte d’arrencada dels primers calçots. L’actor Quim Masferrer ha descalçat el primer manat de cebes acompanyat de l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris; i membres de la IGP Calçot de Valls i l’Associació de Restauradors.

PUBLICITAT