Després d’un parèntesi d’un any per l’actual crisi sanitària, la Cooperativa Agrícola de Valls convoca per aquest diumenge 28 de novembre una nova edició de la festa de l’oli nou. L’esdeveniment, el qual tindrà lloc a l’aparcament de la Cooperativa, inclourà una jornada de portes obertes al Trull, l’esmorzar de l’olivaire i l’actuació musical de Somdos, a més d’inflables per als més petits.

PUBLICITAT

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, posa en valor l’esforç que fan des l’Ajuntament de Valls per fer que la ciutat sigui referent en producció d’oli de qualitat.

Per la seva banda, el president de la Cooperativa Agrícola, Joan Llorach, preveu que la collita d’oli del 2021 sigui superior a l’any passat.

El preu de l’esmorzar de diumenge és de 3 euros en un esdeveniment en què es preveu que s’hi congreguin entre 400 i 450 persones. Les persones que adquireixin una garrafa de 5 litres se’ls descomptarà 2 euros de l’àpat.

PUBLICITAT