Ja s’ha presentat on s’ubicarà la nova i remodelada comissaria de la Policia Local de Valls, a l’Antic Escorxador. Una localització que permetrà ampliar fins als 900 m2 i que permetrà tenir una zona cèntrica de la ciutat com és a tocar del Centre Històric, concretament a la plaça Ramon Barbat.

PUBLICITAT

Aquest proper diluns, en ple municipal es debatrà la proposta de modificació per poder redactar el projecte. Una proposta de modificació que manté l’edificabilitat per la construcció d’habitatges que ja es preveia el POUM i on s’avançaran terminis per accelerar la construcció de la comissaria. Així ho explicava l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

A més, també els tècnics municipals han justificat l’elecció de l’espai ja que compta amb el 67% de la propietat del sector, en què s’avançin els terminis per la construcció de l’equipament on també comptarà amb zona d’aparcament i zona verda per la canalla. Així ho explicava la regidora d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca.

Un nou espai que permetrà més espai i funcionalitat on també s’espera que poc a poc es vagin ampliant el cos policial de Valls. Actualment, hi ha un total de 40 comissaris a la ciutat on s’espera poc a poc anar ampliant la plantilla i el cos policial.

PUBLICITAT