El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Valls registrava la setmana passada una moció pel ple ordinari del proper 29 de novembre amb l’objectiu d’exigir, entre d’altres mesures, la convocatòria immediata de la Junta de Seguretat Local. Els socialistes la presenten en el marc dels últims episodis violents que han ocorregut a la ciutat i que han generat una onada d’indignació als vallencs i vallenques.

PUBLICITAT

La moció també demana que el govern de Dolors Farré estudiï la instal·lació de càmeres de videovigilància a diferents indrets de Valls i més enllà dels ja previstos  que demanin urgentment a la Generalitat de Catalunya l’increment dels efectius de l’Àrea Bàsica Policial de Mossos d’Esquadra a Valls aprofitant la incorporació de nous membres del Cos, que planifiquin l’increment dels efectius de la Policia Local i que reforcin l’enllumenat, la neteja i la seguretat del Centre Històric i del Polígon Industrial.

Sobre l’última hora dels episodis d’inseguretat a la ciutat, tres cotxes han cremaven la matinada de diumenge a l’aparcament del Vapor de Maó. Els cossos policials es troben investigant si es tracta d’un accident o d’un acte vandàlic.

PUBLICITAT