Nova victòria del Club Bàsquet Valls a domicili i il·lusiona cada cop més la regularitat d’aquest inici de temporada. Els de la capital de l’Alt Camp van aconseguir un nou triomf en aquest cas, a la pista de l’Es Castell per 55 a 76.

PUBLICITAT

Un duel que els vallencs van trencar a partir del segon quart i on poc a poc desgastava al conjunt balear i on finalment amb un nou gran darrer quart, aconseguia el camí del triomf pels vallencs.

Novament, decisiu Jony Medina, que es troba en un estat de forma excels va aconseguir fins a 17 punts pels de la capital de l’Alt Camp i de nou protagonista Marcus Vinicius amb 15 punts van guiar fins a la victòria al Valls davant l’Es Castell. Sergi Domènech també va signar els dobles digits amb 11 punts i un 2 de 2 en triple si un 2 de 5 en tirs de dos.

Una altra vegada, els blanc-i.vermells van mostrar de nou un gran nivell coral i continuen segons seguint molt de prop el liderat, amb un inici de temporada il·lusionant dels d’Oriol Pozo.

El proper partit, els vallencs tornaran al Joana Ballart on davant tindran un rival complicat davant el Martinenc dissabte a les 18h de la tarda.

PUBLICITAT