Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 22 de novembre. Avui destaquem que la Nova Comissaria de la Policia Local de Valls ja té nou emplaçament, l’Antic Escorxador.

PUBLICITAT

Una localització que permetrà ampliar fins als 900 m2 i que permetrà tenir una zona cèntrica de la ciutat com és a tocar del Centre Històric, concretament a la plaça Ramon Barbat.

Aquest proper diluns, en ple municipal es debatrà la proposta de modificació per poder redactar el projecte. Una proposta de modificació que manté l’edificabilitat per la construcció d’habitatges que ja es preveia el POUM i on s’avançaran terminis per accelerar la construcció de la comissaria.

A més, també els tècnics municipals han justificat l’elecció de l’espai ja que compta amb el 67% de la propietat del sector, en què s’avançin els terminis per la construcció de l’equipament on també comptarà amb zona d’aparcament i zona verda per la canalla.

Un nou espai que permetrà més espai i funcionalitat on també s’espera que poc a poc es vagin ampliant el cos policial de Valls. Actualment, hi ha un total de 40 comissaris a la ciutat on s’espera poc a poc anar ampliant la plantilla i el cos policial.

En relació a seguretat local i dels darrers episodis d’incivisme a la ciutat de Valls, el PSC demanarà una convocatòria de la Junta de Seguretat Local durant el ple municipal d’aquest dilluns.

Els socialistes la presenten en el marc dels últims episodis violents que han ocorregut a la ciutat i que han generat una onada d’indignació als vallencs i vallenques.

La moció també demana que el govern de Dolors Farré estudiï la instal·lació de càmeres de videovigilància a diferents indrets de Valls i més enllà dels ja previstos que demanin urgentment a la Generalitat de Catalunya l’increment dels efectius de l’Àrea Bàsica Policial de Mossos d’Esquadra a Valls aprofitant la incorporació de nous membres del Cos, que planifiquin l’increment dels efectius de la Policia Local i que reforcin l’enllumenat, la neteja i la seguretat del Centre Històric i del Polígon Industrial.

Sobre l’última hora dels episodis d’inseguretat a la ciutat, tres cotxes han cremaven la matinada de diumenge a l’aparcament del Vapor de Maó. Els cossos policials es troben investigant si es tracta d’un accident o d’un acte vandàlic.

I com sempre, ja sabeu que en l’informatiu parlem del Gran Recapte d’Aliments de Valls del 19 al 27 de novembre als supermercats. 

PUBLICITAT