Després d’un any d’aturada per culpa de la pandèmia de la Covid-19, arriba la quarta edició de l’Escola de Persones Cuidadores. Aquesta iniciativa municipal sorgeix del grup de treball Salut Comunitària, el qual és impulsat pel Pla d’Acció Inclusiva de la regidoria i l’EAP Valls Urbà.

PUBLICITAT

Aquest grup està format per la Fundació Vilaniu, el Centre de Salut Mental de Valls – Institut Pere Mata, Creu Roja i les Farmàcies de Valls.

El seu objectiu és proporcionar les habilitats necessàries a les persones cuidadores per millorar la qualitat de vida de la persona dependent i també posar al seu abast per viure positivament l’experiència de cuidar als altres.

Les sessions d’aquest curs començaran el dilluns 17 de gener del 2022 i s’allargaran fins al 16 de maig. Consten de dues hores setmanals que es duran a terme els dilluns a la tarda, de 15:15 a 17:15h, a les dependències del CAP Ignasi Sarró.

Durant el curs, els participants podran adquirir coneixements sobre la mobilització dels malalts, suport psicosocial, informació de recursos socials i sanitaris disponibles, així com aspectes legals sobre l’atenció dependent.

Aquesta formació va a càrrec de professionals de l’àmbit sanitari, terapeutes ocupacionals, psicòlegs i treballadors socials.

Per fer la inscripció a aquest curs cal adreçar-se a l’ambulatori, de manera presencial o trucant al 977620200. L’últim dia per apuntar-se al taller és el 7 de gener de 2022.

PUBLICITAT