Ja s’han fet públiques les dates per la venda d’entrades a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela. Serà el proper 1 de desembre a les 10h del matí fins al 13 de desembre en què hi han abonaments especials que permeten l’estalvi per les Decennals. Més tard del 13 de desembre, es podran adquirir les entrades soltes.

PUBLICITAT

Per exemple, set concerts de les Decennals hi seran a 85 euros o a 60 per quatre esdeveniments pels programats a la Vela Principal d’El Fornàs. Un estalvi que representa uns 82 euros per poder gaudir de gairebé tots els concerts musicals.

Entre ells, s’inclouen els de Rosario, Beret, Don Patricio, La Oreja de Van Gogh, La Pegatina i Macaco, aixi com el concert de les 10 de les Decennals de dotze hores que actuaran: Els Amics de les Arts, Buhos, Els Pets, Zoo o Joan Dausà entre altres. En el cas que siguin individuals, els preus son de 25 euros. Així explicava la importància d’aquests packs d’estalvi, l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré.

D’una banda, per als 4 balls d’orquestra que es realitzaran, es podrà adquirir per 45 euros, un estalvi que representa uns 11 euros si es fa de forma conjunta. D’altra banda, per 4 espectacles teatrals; Maria Bayo: Divina Cleopatra, loc Vivancos, Quejío i la Filla del Mar, tindrà un preu de 75 euros. Un estalvi de 19 a 9 euros. Així ho explicava el regidor de cultura, Marc Ayala.

Uns espectacles teatrals, musicals i artístics en què s’han inclòs per primera vegada, ajuts per a famílies o persones en situació d’atur en els espectacles del Teatre Principal, el Centre Cultural i els balls d’orquestra del Pavelló Xavi Tondo amb localitats de fins a 3 euros, que s’haurà d’acreditar a les taquilles centrals del principal amb acreditació.

Unes entrades que seran unipersonals i intransferibles, on es recomana adquirir-les de forma telemàtica. Uns espectacles que també tindran molt a veure les mesures covid, i de moment, es seguian les mesures actuals: teatres al 100% de les localitats asseguts, però on als concerts hi haurà una xifra més cautelosa i on es demanarà el certificat europeu COVID.

No es descarta però, que si la situació empitjorés es demanés també per accedir al Teatre el passaport COVID, o si, per contra les dades epidemiològiques milloren, s’amplii l’aforament.

PUBLICITAT