El Teatre Principal de Valls serà l’epicentre d’un dels actes programats per celebrar el 25-N, el Dia Mundial Contra la Violència envers les Dones. Serà una videodansa, una proposta per tal de reivindicar les històries de les dones que van ser oblidades al llarg de la història.

PUBLICITAT

Es tracta d’una iniciativa impulsada des del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva i es farà la visualització de diversos videos de dansa. Semillas tracta temes relacionats amb les dones, binarismes i la dansa espanyola i flamenca.

També es farà la mostra de la Memòria de les Oblidades, basada en l’obra de Tecla Martorell, que parla de les dones que van morir al convent-presó deles Oblates de Tarragona durant els anys de la Guerra Civil i Postguerra.

La mostra de videodansa anirà a càrrec de l’estudi fotogràfic local DansPXL. L’entrada serà lliure i gratuïta fins a completar aforament per respectar les mesures decretades per contenir la COVID-19.

L’objectiu d’aquest acte és donar visibilitat a qüestions de gènere que sovint passen desapercebudes en l’àmbit audiovisual i també la necessitat de reivindicar les històries de dones, a vegades oblidades en aquest sector.

PUBLICITAT