Valls ha convocat una Junta de Seguretat Local per abordar els fets delictius que s’han anat produïnt en els últims dies al Barri Antic. Un dels acords que s’han pres és instal·lar més càmeres de videovigilància als aparcaments del carrer de Sant Antoni, de la Cooperativa, del Carme i del Barri Vell. L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha afirmat que posaran tots els esforços per acabar amb una situació que s’ha convertit en insostenible.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Camp i Conca de Barberà, Xavier Bas, ha enumerat les accions conjuntes amb el comerç i el conjunt de la ciutadania a l’hora de millorar la seguretat.

A més, des dels Mossos d’Esquadra  han afegit que els últims episodis d’inseguretat que s’han produït a la ciutat són conflictes privats a l’àmbit públic i que quedaran resolts aviat.

La Junta de Seguretat Local també ha comptat amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, Enric Garcia; el primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà; la directora dels Serveis Territorials d’Interior de la Generalitat de Catalunya a Tarragona; i efectius dels Mossos d’Esquadra, Policia Local, Protecció Civil i Guàrdia Civil.

PUBLICITAT