Foto: Guillem Pasano

El Club Bàsquet Valls vol seguir fent de casa un fortí. Els vallencs porten 4 jornades consecutives coneixent la victòria davant un rival que ha posat les coses molt complicades als equips tarragonins. Al CBT va patir fins al darrer quart, i els barcelonins van guanyar a la pista del Salou fa dues jornades.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Els d’Oriol Pozo tot i així, arriben com un dels millors equips de la categoria i amb ganes de seguir pressionant la primera plaça. Un Valls que cada cop es sent més protagonista i que presenta candidatura a pujar de categoria pel gran moment de Jony Medina, Marcus Vinicius, la nova incorporació Boris Voykov i amb els indiscutibles Chacho Martínez i Sergi Domènech, sumat amb el joc coral de l’equip.

Per la seva banda, el Martinenc compta amb 4 victòries i 4 derrotes que el sitúa a la mitja taula però un balanç força enganyós pel joc mostrat a les pistes que ha visitat.

Un Club Bàsquet Valls que espera de nou un gran ambient del Joana Ballart. El partit serà dissabte a les 18h de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT