La Unió Esportiva Valls afronta un nou duel i cal oblidar el polèmic partit davant el Gavà. Els vallencs ho faran a domicili en un camp complicat, com és el del Martorell. Ara mateix, els dos conjunts es troben igualats a punts a la classificació, però els del Baix Llobregat compten amb un partit menys.

PUBLICITAT

Els de Manel Cazorla, volen reeadreçar-se al camí de la victòria després de dos partits sense fer-ho per la derrota davant l’Atlètic Lleida i l’empat a El Vilar davant el Gavà tot i les bones sensacions que va deixar l’equip. Així explicava la prèvia del partit, el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Un Martorell que compta amb un dels màxims golejadors de la categoria, David Olid que ja ha anotat un total de 5 gols en 7 partits. Els de la capital de l’Alt Camp, però, volen continuar amb el gran joc mostrat els darrers partits i fer-ho materialitzant les ocasions de gol. Serà un matx important, ja que arriba abans de l’aturada pel pont de la Immaculada. El partit, serà diumenge a les 12h del migdia.

PUBLICITAT