Aquest divendres, a les sis de la tarda, a la plaça del Blat, tindrà lloc l’acte d’encesa de l’enllumenat i inauguració de la gran bola de llum, amb els Nans de Valls, el Fumera. Tots els nens i les nenes podran portar el seu desig anotat i el mag fanaler farà arribar la llum màgica de Nadal a totes les places i carrers. Tot seguit, la comitiva farà una cercavila pels carrers del Barri Antic i eixos comercials.

PUBLICITAT

A la ciutat, aquestes festes hi haurà d’altres propostes. El 17 de desembre s’inaugurarà el Pessebre Monumental en una nova ubicació, l’Oficina de Turisme.

Els Pastorets Principals de Valls tornaran a fer gaudir petits i grans al Teatre Principal. Àngels, dimonis i pastors ompliran el coliseu vallenc de tradició, música i humor les tardes dels dies 26, 28 i 30 de desembre, i 1, 2 i 6 de gener.

La sala d’actes de la Cooperativa Agrícola serà l’escenari el 2, 3 i 4 de gener de La Fàbrica de les Il·lusions, que es consolida en la seva tercera edició reprenent la interacció amb el públic.

L’Emissari Reial, patges i heralds de Ses Majestats els Reis d’Orient s’instal·laran al nou Campament Reial, ubicat als Arcs del Celler del Paborde els dies 3 i 4 de gener.

La tarda del 5 de gener, Valls retrobarà la Cavalcada de Reis amb un recorregut modificat per la preparació de la il·luminació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

Completen la programació nadalenca, les passejades del Fumera i l’Home dels Nassos, el Mercat de Nadal i la fira de Capons, aviram i motius nadalencs, la neulada de la Unió Anelles de la Flama a Sant Joan, els tocs de campanes, el ritual de la Missa del Gall, el Cant de la Sibil·la, els concerts dels Amics de la Música de Valls,  el tió, l’exposició de Nadal dels Artistes Vallencs o cites solidàries com el Gran Recapte d’Aliments de Catalunya i La Marató de TV3 de la Comissió Social del Club Bàsquet Valls.

Els actes de Nadal a Valls, que recuperen la presencialitat de gran part de les activitats, s’estendrà fins el 6 de gener, dia de Reis, combinant costums i innovació, en un cicle ric i ple de propostes, i on el teixit cultural de la ciutat demostrarà la seva riquesa.

PUBLICITAT