Pla general dels castellers de la colla Joves dels Xiquets de Valls carregant el 3 de 8, en la segona ronda de la diada castellera de Santa Teresa del Vendrell. Imatge del 17 d'octubre del 2021 (Vertical).

La Colla Joves Xiquets de Valls afronta el segon cap de setmana de Festes Anyals. Com a novetat, els del carrer d’en Gassó han programat una diada castellera, a les dotze del migdia, al Kursaal, amb l’objectiu de seguir rodant els troncs i la canalla de cara als compromisos de les Festes Decennals 2021+1, previstes pel gener i febrer de l’any que ve.

Pla general dels castellers de la colla Joves dels Xiquets de Valls carregant el 3 de 8, en la segona ronda de la diada castellera de Santa Teresa del Vendrell. Imatge del 17 d'octubre del 2021 (Vertical).
PUBLICITAT

Al llarg de la jornada, els de la camisa vermella també faran una cercavila, dinar de germanor, una sessió de monòlegs i un concert amb The Walkmans. A més, aquest divendres, al vespre,  un cop finalitzat l’assaig, hi haurà un pica-pica musical a la Taverna del Xon.

Per culminar les festes, diumenge, al matí, diversos components de la colla faran una pujada al Remei d’Alcover, tant en BTT com a peu.

PUBLICITAT