Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dijous 25 de novembre. Avui destaquem que Valls celebra el dia del 25-N, el Dia Mundial per l’Eliminació envers la Violència contra les Dones amb el lema Westendre la lluita contra les violències masclistes tots els dies de l’any”.

PUBLICITAT

Avui s’ha llegit el manifest a la plaça del Blat i ho ha fet la vallenca Candela Massó Faba en el marc del Dia Mundial per l’Eliminació envers la Violència contra les Dones.

Un acte on hi també s’han concentrat regidores, regidors i ciutadania a la Plaça del Blat de Valls on el manifest ha apuntat diverses tipologies de violència que pateixen les dones pel simple fet de ser-ho: es tracta de la violència obstètrica i la vulneració de drets sexuals i reproductius, la violència vicària, la violència digital o la violència sexual, entre altres àmbits.

A més, s’ha denunciat les violències que es pateixen tant a l’esfera pública com política con en l’àmbit institucional. Uns elements que es recolliran i es reconeixeran amb la modificació de la Llei 17/2020. 

A més, durant el manifest de la vallenca Candela Massó, s’han subrallat punts com crear nous referents per construir masculinitats que siguin “lliures, responsables, lliures, igualitàries, inclusives i cuidadores”.

Parlem ara que Valls ha convocat aquest dimecres una Junta de Seguretat Local per abordar els fets delictius que s’han produït en els últims dies al Barri Antic. 

Un dels acords que s’han pres és instal·lar més càmeres de videovigilància als aparcaments del carrer de Sant Antoni, de la Cooperativa, del Carme i del Barri Vell.

PUBLICITAT