Avui es celebra una nova sessió plenària a l’Ajuntament de Valls, amb diverses mocions sobre la taula i on s’ha d’aprovar la nova seu de la comissaria de la Policia Local, situada a l’Antic Escorxador de la ciutat. Una sessió especial, perque torna a la presencialitat, després de no fer-ho en un any i mig a causa de la pandèmia de la COVID-19.

PUBLICITAT

En la sessió d’avui, també s’esperen diverses mocions presentades pels grups municipals on hi destaca la del grup socialista i Ciutadans sobre la seguretat a la ciutat de Valls. D’altra banda, també per part del PSC es presentarà una moció sobre la creació d’ajudes al transport d’estudiants universitaris i per la lluita contra el canvi climàtic respecte les noves incineradores de la Generalitat.

Per la seva part, la CUP, presentarà una moció per aturar el projecte del Hard Rock. Un plenari que torna de nou a la presencialitat a l’Ajuntament de Valls que no es celebrarà des del 24 de febrer del 2020. El nou ple presencial serà a partir de les 17h de la tarda. Un ple que podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT