La Colla Joves Xiquets de Valls organitzava dissabte, al migdia, una diada castellera especial en solitari amb motiu de la seva Festa Anyal. A causa del vent, la jornada es va traslladar al local social en comptes de l’exterior de la sala Kursaal.

PUBLICITAT

Els de la camisa vermella, que actuaven en solitari, van apostar pels castells de 7. A la primera ronda, descarregaven el 3de7. Seguidament, alçaven un 4de7 amb el pilar després d’un intent desmuntat. Completaven les tres rondes de castells amb un 5de7, castell que els quedava només en carregat. Per cloure una diada accidentada, plantaven el pilar de 5.

Abans d’acabar l’any i amb l’objectiu d’arribar en bon estat de forma a les Decennals 2021+1, els del carrer d’en Gassó encara tenen prevista una actuació a Valls el cap de setmana del 18 i 19 de desembre. D’altra banda, també continuaran amb els assaigs setmanals, fixats els divendres al vespre.

PUBLICITAT